Verbinden, in staat stellen,
ontdekken, leveren

Support

door Colette Roetgering

LEAN Implementatie

Advies nodig over hoe je LEAN kunt toepassen in je bedrijf? Je kunt het nog beter, en dat weet je. Maar hoe doe je dat dan? En nog belangrijker hoe leer je dat dan vervolgens aan je medewerkers. Ik help je om samen met jouw medewerkers, de teams en je bedrijf te laten excelleren door advies, coaching en ondersteuning, door inzicht te creƫren en instrumenten en systemen te implementeren die je helpen beter te performen en LEAN in je DNA te krijgen.

LEAN implementeren gaat soms met vallen en opstaan, maar als je dan uiteindelijk dat resultaat boekt, geeft dat een super goed gevoel. Trots!

 

LEAN Training en Coaching

Ik ontwikkel en geef trainingen, workshops en games op het gebied van LEAN, LEAN Leiderschap, LEAN Start-Up, Agile, Verandermanagement, TWI* Job Instructions en alles wat verder nog nodig is om te leren continu te verbeteren. Afhankelijk van waar de behoefte ligt maak ik een programma op maat.

LEAN betekent veranderen en ik help je deze verandering te begeleiden niet alleen door trainingen, workshops en games maar juist ook door coaching on de job van zowel management als medewerkers. Denk aan coaching en begeleiding bij de start van het traject, of juist als het allemaal even niet zo lekker loopt en je niet meer weet hoe nu verder of misschien ben je al redelijk zelfstandig en ben je op zoek naar inspiratie hoe je weer een volgende stap kunt maken.
Bekijk de trainingen

 

LEAN Maturity Development

Wil je weten waar je staat in je LEAN-ontwikkeling en wat je kunt doen om een volgende stap te maken die je helpt om je business doelstellingen nog sneller te realiseren? Dan kunnen we samen onderzoeken waar die mogelijkheden zitten. Naast het inzicht is er ook een leertraject waarbij er dieper begrip ontstaat m.b.t. LEAN-tools, -systemen en -principes.

 

Interim LEAN Management

Werk je met LEAN en valt tijdelijk een van je leidinggevenden uit en zoek je iemand die zijn of haar werkzaamheden tijdelijk waar kan nemen? Naast mijn ervaring als LEAN-trainer en coach ben ik ook een ervaren manager en weet ik goed hoe LEAN toe te passen in de praktijk en kom ik je graag ondersteunen.