by CC LEAN Training

Green Belt (Virtual Classroom)

Wat leer je tijdens de Green Belt Training? (Virtual Classroom)

In de LEAN Green Belt Training leer je meer over LEAN Leiderschap, LEAN Management als systeem en hoe je deze change in mind-set op een goede manier begeleid. Je krijgt steeds meer inzicht in de onderlinge verbanden tussen de verschillende LEAN-elementen.

Je leert hoe je verbeteren tot in de haarvaten van je organisatie implementeert door dagelijkse routines in te voeren. Je leert hoe je medewerkers en collega’s coacht op het gebied van continu verbeteren. Dit zijn dynamische trajecten waarbij je jezelf regelmatig tegenkomt. Hoe je je mentaal voorbereid op workshops of pittige gesprekken en hoe je in balans blijft is dan belangrijk en dit heeft dan ook een significante plek in ons trainingsaanbod. Green Belts zijn facilitators en analisten, maar vooral ook “mens” en in die hoedanigheid begeleid je medewerkers en collega’s in continu verbeteren.

Wij geven de training altijd met 2 trainers die een schat aan ervaring hebben. De groepen hebben minimaal 8- en maximaal 16 deelnemers en de trainingsdagen zijn van 09:00 tot 17:00. Naast de theorie krijg je ook een aantal opdrachten, zodat je ook ervaart hoe het in de praktijk werkt. Deze ervaringen bespreken we plenair zodat je ook kunt leren van elkaar. We coachen je ook 3 uur 1-op-1 op onderwerpen naar jouw keuze.

Programma

We beginnen met Hoshin Kanri en A3 en stappen dan door naar jouw rol als LEAN-consultant, hoe je de resultaten presenteert, LEAN Management als systeem en welk LEAN Leiderschap dat van jou en andere leidinggevenden, vraagt hoe je anderen coacht en de situatie kunt beïnvloeden. Dan een verdieping of Change Management en dan sluiten we af met hoe je een LEAN-implementatie/programma vormgeeft! Denk je: “Hier kan ik wat mee” en wil je jouw organisatie leren continu te verbeteren, schrijf je dan snel in!

Voor wie?

Wil je nog meer weten over de change kant van LEAN zodat je je team(s) kunt mobiliseren en in beweging zet en op deze manier de samenwerking stimuleert. Jij bent als leidinggevende of projectmanager verantwoordelijk voor de resultaten en hebt ook de ambitie om dat waar te maken en je teams te laten “shinen” dan is de Green Belt Training iets voor jou.

Blended Learning

Deze Greenbelt is een combinatie van e-learning en virtual classroom lessen. Je begint online op ons trainingsplatform waar je de basis LEAN trainingen kunt volgen. Dit doe je op het moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo. De virtual classroom trainingen worden gegeven in 6 blokken van 2,5 uur.

Download onze Green Belt brochure

Klik hieronder om de brochure te downloaden.

Colette Roetgering

Dorpstraat 157
7468 CJ Enter

www.bycc.nl
training@bycc.nl

+31 6 52 07 23 12

 

Wat levert het op?

In een veilige omgeving leer je niet alleen de filosofie van LEAN, je weet ook hoe je de belangrijkste LEAN tools en technieken inzet en snapt de principes daarachter. Weten “Hoe” alleen is niet genoeg! Je moet ook  weten “Wat” & “Waarom”:

 • Je leert zien welke mogelijkheden LEAN in jouw eigen organisatie kan brengen en kunt deze omzetten naar plannen en de geleerde theorie in de praktijk brengen
 • Je ontdekt de kracht van Analyse, Visualisatie, Feedback, Coaching, Beinvloeding, Gestructureerd werken, Besturing op dagelijkse basis
 • Je verdiept je kennis op het gebied van LEAN Leiderschap, Lean Management als Systeem en LEAN Change Management
 • Je ontwikkelt jezelf als een LEAN veranderaar, – Sensei, -(project)leider of -trainer
 • De opdrachten en de onderlinge kennisuitwisseling zorgen ervoor dat je ook al concreet resultaat behaald voor jouw eigen team(s)/organisatie
 • In parallel ontwikkel en groei je ook sterk op persoonlijk niveau
 • Je krijgt inzicht en 1-op-1 coaching op jouw persoonlijke LEAN Leiderschap
 • Als je actief meedoet tijdens de lessen en je praktijkopdrachten met goed resultaat uitvoert dan doe je het LEAN Examen
 • Bij een positief resultaat van je Examen ontvang je ons internationaal erkende Lean Green Belt Certificaat
 • Én dit alles onder begeleiding van super trainers met heel veel passie & liefde voor het LEAN, LEAN Leiderschap & Change vak!

Wil jij je ontwikkelen tot een continu verbeteraar met executie kracht haal dan je LEAN Green Belt certificaat bij by CC

Internationaal erkend certificaat

Je maakt een aantal praktijkopdrachten, deze worden getoetst en moeten van voldoende kwaliteit zijn om je Green Belt certificaat te ontvangen. Vervolgens maak je een examen, lukt het de eerste keer niet, dan mag je nog 1x herexamen doen. 

Na het volbrengen van de praktijkopdrachten en het examen ontvang je het internationaal erkende LEAN Green Belt certificaat

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Schrijf je dan nu in voor LEAN Green Belt en wordt ook een echte LEAN consultant. De ervaring die je tijdens de LEAN Green Belt programma opdoet, kun je altijd en overal in wat voor branche ook weer toepassen!

 

LEAN Black Belt halen?

Wil je verder groeien op het gebied van LEAN een echt LEAN professional worden en snappen hoe je jezelf en anderen continu verder blijft ontwikkelen, dan is de LEAN Black Belt training inclusief examen voor jou de beste keuze. We gaan dieper in op de voor jou al bekende instrumenten en LEAN principes en er worden weer wat nieuwe LEAN tools en concepten geïntroduceerd. Meer informatie over de Black Belt volgt binnenkort op deze website en via onze social media kanalen, maar bel ons ook gerust voor vragen hierover. 

Wereldwijd Erkende LEAN opleiding

by CC – Green Belt (Classroom)

Een training over de basis beginselen van LEAN en de verschillende tools. Je leert dus eigenlijk continu te verbeteren en hoe je de LEAN principes kunt toepassen in de praktijk.

Wereldwijd Erkende LEAN opleiding

by CC – Yellow Belt (E-Learning)

Een training over de basis beginselen van LEAN en de verschillende tools. Je leert dus eigenlijk continu te verbeteren en hoe je de LEAN principes kunt toepassen in de praktijk.

Waarom Green Belt bij by CC?

 • LCS Geaccrediteerd
 • Zeer Ervaren Trainers & Coaches
 • Trainingen zijn direct toepasbaar in de praktijk
 • Interactieve trainingen
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Veel aandacht voor Lean Leiderschap en Change
 • Toegang tot LEAN Community en online trainingsomgeving
 • Inclusief 3 uur 1-op-1 Coaching